Siirry suoraan sisältöön

Rivitalo, Metsän ukko 2, Hyllykallio, Seinäjoki

Perustiedot

AsuntotyyppiRivitalo
OsoiteMetsän ukko 2, Hyllykallio, Seinäjoki
Asunnon koko74 m²
Rakennusvuosi2022
Huoneet3h + k + khh + s

ENNAKKOMARKKINOINNISSA.

Laadukkaita koteja, suositulla Karhuvuoren alueella

Asunto Oy Seinäjoen Metsän Ukko 2 on kuuden asunnon rivitaloyhtiö suositulla Karhuvuoren alueella. Se on mahdollisuus sinulle, joka toivot asumista yhdessä tasossa lähellä luontoa. Tämän upean rivitalon lähellä avautuvat loistavat ulkoilumaastot. Tanelinrannan koulu ja päiväkoti sekä virkistysalue vain noin 1,5 km päässä. Hyllykallion palveluihin on matkaa noin 3 km. Liikenneyhteydet ovat hyvät.

Taloyhtiön lämmitysmuotona on maalämpö kauttaaltaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneistoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kohde on ammattitaitoisten suunnittelijoiden suunnittelema, ulkoasultaan aikaa kestävä ja ympäristöönsä istuva. Asuntojen olohuoneesta on kulku koko huoneiston levyiselle terassille, johon saa halutessaan lasituksen. Suurten ikkunoiden ansiosta huoneistot ovat valoisia. Arjen toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, kodeissa on esimerkiksi avara keittiö -olohuonetila, vaatehuone ja isommissa asunnoissa käynti ulkoa myös suoraan kodinhoitohuoneeseen. Olohuoneeseen on mahdollista saada takka.

Huoneistoihin kuuluu oma iso irtaimistovarasto, joka voidaan tehdä myös lämpimäksi varastoksi. Yhtiössä on säilytystila polkupyörille ja tekninen tila. Asukkaiden on mahdollista ostaa autokatospaikka tai autopistokepaikka omilla osakkeilla. Taloyhtiöön tulee myös sähköauton latauspiste.

Huoneistot: As 1, 3h+K+KHH+S, 84 m² (myyty)

As 2, 3h+K+KHH+S, 74 m² (myyty)

As 3, 2-3H+K+S, 62 m² (myyty)

As 4, 3h+K+KHH+S, 74 m² (myyty)

As 5, 2-3H+K+S, 62 m² (myyty)

As 6, 3h+K+KHH+S, 74 m² (myyty)

Huoneistoihin tulossa yhtiölainaa n. 60 % velattomasta hinnasta. Autokatospaikkoja on 6 kpl omin osakkein hintaan 7 500 € / kpl. Autopistokepaikkoja on 5 kpl omin osakkein hintaan 2 000 € / kpl.

Kodit edustavat korkeaa kotimaista laatua ja niissä on otettu huomioon energiatehokkuus ja ekologisuus. Yhtiö rakennetaan turvallisena RS-kohteena. Arvioitu valmistuminen kesä 2022. Rakentaja: Rakennusliike Vettenranta Oy


Yhteydenotot ja varaukset

Mika Vettenranta
p. 040 519 8151 
Lisätietoja

Myyntiesite (PDF)