Siirry suoraan sisältöön

Yritys

”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ekologisia, ympäristöä vähemmän kuormittavia vaihtoehtoja”

Rakennustoiminnassa ja -menetelmissä kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Rakentamisesta syntyvä jäte lajitellaan ja kierrätetään suositusten mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjotaasiakkaille ekologisia, ympäristöä vähemmän kuormittavia vaihtoehtoja.

Suunnittelu

Yrityksemme vahvuus on huolellinen suunnittelu rakennusprojektin eri vaiheissa. Kaikki kohteemme ovat arkkitehdin suunnittelemia ja ammattilaisten rakentamia. Sisätilojen väri- ja materiaalivalinnoissa käytämme sisustussuunnittelijaa.

Rakentaminen

Suurin osa kohteistamme rakennetaan nykyaikaisella elementtitekniikalla. Kohteemme valmistuvat kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa, laadusta tinkimättä. Yhdenmukaiset prosessit tuovat tehokkuutta rakentamiseen ja lisäävät rakenteiden turvallisuutta. Oikeat toimintatavat ja osaaminen näkyvät viimeistellyssä työnjäljessä.

Laatu

Yrityksessämme vastuullinen tekeminen ulottuu kaikkiin projektin vaiheisiin aina takuuseen saakka. Jokaisessa kohteessa tehdään asiakkaan kanssa käyttöönotto- tarkastus ja huolellinen dokumentointi luovutuksen yhteydessä. Rakentamamme asunnot ovat viihtyisiä ja tämän päivän korkeat vaatimukset täyttäviä koteja, jotka mukautuvat eri elämäntilanteisiin ja niiden muutoksiin.

Ympäristöystävällisyys

Rakennustoiminnassa ja -menetelmissä kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Rakentamisesta syntyvä jäte lajitellaan ja kierrätetään suositusten mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ekologisia, ympäristöä vähemmän kuormittavia vaihtoehtoja.

Vastuullisuus

Rakennamme koteja, joiden hiilijalanjälki koko elinkaaren aikana on pieni. Arvioimme hiilijalanjälkeä niin rakennustuotteiden valmistuksessa, kuljetuksissa ja työmaalla kuin rakennuksen käytössä, huollossa ja viimein purussa. Kohteittemme lämmitysmuoto on ollut maalämpö ja kodit on rakennettu puuelementtirakenteista.

Kannamme sosiaalista vastuuta tukemalla työntekijöidemme kehittymistä ja hyvinvointia sekä kiinnittämällä erityistä huomiota työturvallisuuteen.

Toimintamme kivijalka on hyvä talous, se takaa yritykselle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Olemme täysin henkilöomisteinen yritys. Meille on kunnia-asia hoitaa taloudelliset velvoitteet yhteiskunnalle.